Τι να περιμένετε

Τι να περιμένεις από εμάς………..

Ατομική εξατομικευμένη θεραπεία περιέχει  8 διαδικτυακές συνεδρίες μηνιαίος, 2 εβδομαδιαίος.  

Με την έναρξη σου  μπορούμε να αρχίσουμε να συνθέτουμε ένα προσωπικό σχέδιο ανάρρωσης και να ορίσουμε τις μέρες και τις ώρες όπου θα υλοποιούνται οι συνεδρίες. 

Οι συνεδρίες είναι εξατομικευμένες και διεξάγονται με οποιαδήποτε εφαρμογή χρησιμοποιεί βίντεο και ήχο και είναι οικεία από εσένα (skype, viber, zoom, what up).

 Εσύ και ο θεραπευτής σου θα εργαστείτε για την επίλυση των προβλημάτων σας σχετικά με τον εθισμό σας.

Η κλινική μας ομάδα είναι παρέχει ένα υποστηρικτικό, εμπιστευτικό και μη κριτικό περιβάλλον.

Είναι εκεί για να σας βοηθήσει να εντοπίσετε και να εφαρμόσετε νέες στρατηγικές  για την αντιμετώπιση συγκεκριμένων προκλήσεων στη ζωή σας.

Το πρώτο βήμα είναι να γίνεται ειλικρινής ώστε να ανακαλύψετε τα προβλήματα με την φροντίδα του θεραπευτή σας.

Ο στόχος μας είναι να σε βοηθήσουμε να πετύχεις τους δικούς σου προσωπικούς στόχους, αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς.

Οι περισσότεροι από εμάς στην apexartisi online βρισκόμαστε σε μακροχρόνια ανάρρωση και καταλαβαίνουμε απόλυτα τον αγώνα σου.

Εξατομικευμένες εργασίες....

Εκτός από τις ατομικές συνεδρίες θα λάβετε διάφορες εργασίες με περιεχόμενο πάντα επικεντρώμενο στις δυσλειτουργίες που προκαλεί ο ενεργός εθισμός.

Αυτές οι εργασίες και τα συμπληρωματικά φυλλάδια θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα τον εαυτό σας και να διαχειριστείτε καλύτερα την διαδικασία ανάρρωσης από τον ενεργό εθισμό.

Συνεδρίες οικογενειακής φροντίδας και υποστήριξης......

Παράλληλα με την φροντίδα και την υποστήριξη που λαμβάνει ο εξαρτημένος άνθρωπος  από εμάς μέσω των 8 διαδικτυακών συνεδριών, φροντίδα και υποστήριξη καθώς και καθοδήγηση λαμβάνει και η οικογένεια του με 2 διαδικτυακές συνεδρίες καθόλη την διάρκεια παρακολούθησης του προγράμματος από τον οικείο τους.

Ο εθισμός είναι μια οικογενειακή ασθένεια. Η διαβίωση με έναν εθισμένο μπορεί να επηρεάσει όλα τα μέλη της οικογένειας .

Στο Απεξάρτηση Online  η θεραπεία για μέλη της οικογένειας εθισμένων είναι ένα σημαντικό στοιχείο του προγραμματισμού αποκατάστασης από τον ενεργό εθισμό.

Βάζουμε δράση για υλοποιήσουμε το σχέδιο θεραπείας σας….

Καθώς προχωράτε στην επίτευξη των στόχων σας και μαθαίνεται πως να απαλλαγείτε απο εξαρτητικές συμπεριφορές σας, ο συμβουλός σας θα διασφαλίσει ότι όλοι οι εξωτερικοί παράγοντες και οι άνθρωποι στη ζωή σας κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση μαζί σας. Είτε φροντίζοντας να αντιμετωπίσουμε ιατρικές ανησυχίες ή φόβους στην καθημερινότητα ή δυσκολίες στην εργασία ή ακόμα και να συμφιλιωθείτε  με τα μέλη της οικογένειάς σας, είμαστε μαζί σας στην δική σας πρώτιστη ανάγκη για να σας βοηθήσουμε να διαχειριστείτε όλα όσα περιβάλλουν το θεραπευτικό σας σχέδιο.