Τι να περιμένετε

Τι να περιμένεις από εμάς………..

Βοήθεια και καθοδήγηση που ανταποκρίνεται στις δικές σου ατομικές ανάγκες.

Το πρώτο  πράγμα που θέλουμε να μάθουμε είναι: πως είσαι και τι χρειάζεστε;

Ο στόχος μας είναι να σε βοηθήσουμε να πετύχεις τους δικούς σου προσωπικούς στόχους, αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς.

Συνομιλώντας με ένα από τους συμβούλους της apexartisi online κατανοούμε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και σε καθοδηγούμε ετσι ώστε να βρείς το σωστό μονοπάτι που οδηγεί στην ολοκλήρωσει των  στόχών σου .

Οι περισσότεροι από εμάς στην apexartisi online βρισκόμαστε σε μακροχρόνια ανάρρωση και καταλαβαίνουμε απόλυτα τον αγώνα σου.

Όταν σε γνωρίσουμε καλύτερα, μπορούμε να αρχίσουμε να συνθέτουμε ένα προσωπικό σχέδιο ανάρρωσης : ποιο επίπεδο φροντίδας χρειάζεσαι,  Τι πρόγραμμα ημερών / ωρών λειτουργεί καλύτερα; κ.α

Αρχίζουμε με μια αξιολόγηση…..

Το πρώτο πράγμα που κάνει κάποιος που ξεκινάει να συνεργάζεται με την apexartisi online είναι μια βαθιά αξιολόγηση. Θα επικοινωνήσετε διαδυκτιακά με τον προσώπικο σας σύμβουλο αμέσως μόλις αποφασίσετε να ξεκινήσετε. Κατά τη διάρκεια των 90 λεπτών όπου διαρκεί η αξιολόγηση σας , εσείς και ο σύμβουλος σας θα γνωρίσετε ο ένας τον άλλον. Θα μιλήσετε μαζί του με μία σειρά θεμάτων, όλα σχεδιασμένα για να μας βοηθήσουν να καταλάβουμε ποιες αλλαγές στη ζωή σας θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τον αγώνα σας με τα ναρκωτικά, αλκοόλ, τζόγο, ιντερνετ.

Συνήθως οι εξαρτητικές συμπεριφορές είναι ένας μηχανισμός αντιμετώπισης που σας βοηθά να καλύψετε κάτι που δεν είναι σωστό στη ζωή σας. Η εύρεση του, δηλ. τι δεν λειτουργεί,  βοηθά να σας καταλάβουμε ως ένα ολόκληρο άτομο, το οποίο είναι η βάση για το πώς θα μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε.

Στη συνέχεια, δημιουργούμε ένα σχέδιο θεραπείας….

Με βάση την προσωπική σας εκτίμηση για το πως φτάσαμε στο σημείο όπου συναντηθήκατε μαζί μας και τι θέλετε να αλλάξετε, θα δημιουργήσουμε το προσωπικό σχέδιο θεραπείας σας, όπου θα λειτουργήσει σαν  “χάρτης”  πορείας για την πραγματοποίηση αυτών των αλλαγών. Είναι μια σειρά από στόχους προς πραγματοποιήση , πρόκειται για ένα σχέδιο που έχει κατασκευαστεί εξατομικευμένα με την προσωπικη σας εκτίμηση και είναι επίσης ένα ζωντανό έγγραφο που αλλάζει καθώς η θεραπεία σας εξελίσσεται.

Εφόσον δημιουργηθεί το εξατομικευμένο θεραπευτικό σας πρόγραμμα, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε με τον συμβούλο σας τις συνεδρίες υποστήριξης σας, όπως και να συμμετέχετε σε ομαδικές συνεδρίες εφόσον το επιθυμείτε. Θέλουμε να ξέρετε ότι συχνά δημιουργούνται πολλές δια βίου φιλίες  μεταξύ των ανθρώπων που περνούν από τη θεραπεία μαζί.

Βάζουμε δράση για υλοποιήσουμε το σχέδιο θεραπείας σας….

Καθώς προχωράτε στην επίτευξη των στόχων σας και μαθαίνεται πως να απαλλαγείτε απο εξαρτητικές συμπεριφορές σας, ο συμβουλός σας θα διασφαλίσει ότι όλοι οι εξωτερικοί παράγοντες και οι άνθρωποι στη ζωή σας κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση μαζί σας. Είτε φροντίζοντας να αντιμετωπίσουμε ιατρικές ανησυχίες ή φόβους στην καθημερινότητα ή δυσκολίες στην εργασία ή ακόμα και να συμφιλιωθείτε  με τα μέλη της οικογένειάς σας, είμαστε μαζί σας στην δική σας πρώτιστη ανάγκη για να σας βοηθήσουμε να διαχειριστείτε όλα όσα περιβάλλουν το θεραπευτικό σας σχέδιο.