Γιατί να επιλέξω την apexartisi-online?

Το να αντιμετωπίσουμε τις εξαρτήσεις μας, το να παραδεχτούμε το πρόβλημα και να ζητήσουμε βοήθεια, θέλει θάρρος . Παρόλα αυτά πολλές φορές ο εξαρτημένος μένει στο σημείο της παραδοχής για μεγάλο χρονικό διάστημα αγκυλωμένος χωρίς να ζητάει βοήθεια λόγω ντροπής η αναβλητικότητας.

Η apexartisi online δίνει την δυνατότητα παροχής βοήθειας από εξειδικευμένους συμβούλους σε αυτούς τους ανθρώπους με ένα “κλίκ” μέσα από την ιδιωτικότητα και ασφάλεια του σπιτιού τους , χωρίς να αλλάξει τίποτα από την καθημερινότητα τους , χρησιμοποιώντας μια σύνδεση internet με τον υπολογιστή , tablet η smartphone τους.

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει ομαδικές συνεδρίες όπου μπορείτε να συζητήσετε τα συναισθήματα και τις εμπειρίες σας με ανθρώπους που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα εξάρτησης, φυσικά καθοδηγούμενη και υπό την εποπτεία εξειδικευμένου συμβούλου καθώς και εβδομαδιαίες ατομικές συνεδρίες με τον προσωπικό σας σύμβουλο. Κάθε ένας από τους ανθρώπους που μας εμπιστευέται λαμβάνει ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα θεραπείας που καθορίζει τους στόχους στους οποίους θα εργαστεί κατά τη διάρκεια της θεραπείας του.

Το πρόγραμμα παροχής διαδικτυακών συμβουλευτικών υπηρεσιών της apexartisi online χρησιμοποιεί την ίδια αποδεδειγμένη προσέγγιση – βασισμένη στη γνωσιακή θεραπεία και τη φιλοσοφία 12 βημάτων – που είναι τόσο επιτυχημένη στα περισσότερα κέντρα απεξάρτησης σε Ελλάδα και εξωτερικό συνδυασμένη για πρώτη φορά στην  Ελλάδα με το  coaching ανάρρωσης.